bg
GASTRONOMIE

GASTRONOMIE

Gastronomie

 

Openingsdagen restaurant


de kalender geeft aan welke dagen het restaurant geopend is 


Voor groepen en seminaries is het restaurant altijd geopend 
Gelieve contact op te nemen voor reservatie 059/26.83.80

 

Gastronomisch genieten

Al sinds 2008 kook ik hier in Hotel De Stokerij, en dit volgens een eigen methode:

Met tal van artisanale producenten van streekprodukten en de Vismijn van Oostende aan de achterdeur bied ik U een fijne gastronomische keuken aan . 

Ik kook in een open keuken en geef uitleg over de geserveerde gerechten.

Ik bied een variabele menu aan met elk seizoen zijn produkten. 
Graag stap ik af van het klassieke menu-stramien en kook met produkten die centraal in de bereiding blijven.

De hoofdlijn in mijn dagelijks wisselende menu’s is Noordzeevis waarvan veel niet gekende soorten aan bod komen.

Maar voor de Meat-lovers, vegetariërs en andere maak ik altijd iets speciaal klaar mits een seintje vooraf 


                                                                  Jan Schaek

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot



Promoties
Van OUd naar nieuw 2017-2018
  •  2 Overnachtingen in Charme kamer
  • Welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • bagage wordt naar de kamer gebracht
  • 1xkreeftendiner op 30 december
  • inbegrip water,wijnen,koffie
  • 1xsauna sessie
  • fietsen,fietskaarten
  • wandelroute
  • op 31  december flesje champagne op de kamer
  • brunch op 1 janauri 2015
  • late uitcheck om 14h